jävla skit !!!

ja hej bloggen ! då var det lördag och kallt som fan är det ute och det ända jag ser på nätet är hur människor gnäller och gnyr av värld är på väg att gå under bara får att trump har blivit president , och i sverige har mord gått upp 80% och det blir bara värresen är det också vinter i det jävla land och snö kaos i stockholm … så det är hårt att leva nu .. mellan vågorna av högerextremism och det alltid gnällig och mordhotade vänsterpacket i det baka vända skit hål kallat sverige .. där åsikter är ful och att var me i isis är en fin sak , jag är så jävla trött på denna skit som aldrig har slut …. jag är nu lite avundsjuk är att yohio flyttade till japan i sommras för det hade jag inte tack nej till nu …. cero miedo

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu