mannen med leendet!

hej bloggen! hoppas att allt är bra med er . har är det lugnt och jag är på väg tillbaka från min förkylning så jag slappa är soffan framför dator och lyssnar på madness . sen är det rätt gott nu vi är snart innan i min svåraste månaden på året november men jag har inte kännt av någon oro iår det är som det inte finns något kvar av det sorg förtvivlan och saknad som jag har levt med i flera år nu och för första gång på långe mår jag bra och har inte något negativt som på en dystet sätt , jag är fokuserad på min framtid och vad den har och ge .. cero miedo!!

38613711-origpic-de71fc

min nya halsband  där det står bushido på japanska ! jag har alltid var intreserad av bushido koden och det är nu en del av min !

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu