yohios fan hämd del 7 !

hej bloggen ! jag var med om något rätt otrevligt i föra veckan på twitter jag fick en ny följare men så fort jag skrev något som hackade hon på mig och så var det i fyra dag och varit dag blev hon elakare och otrevligare så jag blockade henne på twitter men då hittade hon mig på facebook och började var otrevlig mot mig det och till och med hotade mig till livet så jag blockade henne där sen var det tyst en tag sen fick jag höra av en vän att denna tjej som har plågat mig i en vecka har gjort så mot många mer en mig och hon är känd av polisen för mord hot och annat otrevligt och hon är en stor yohio fan också … men det är inte något nytt för min del som sagt !

har det så gott ..word life

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu