allt är gott / yohio en ocool typ??

hej bloggen så då vad det söndag och allt är bra med dig , och jag fick roliga nyheter i går att skolan i stockholm som min vän går på har tarit tag i min väns mobbare så det är slut med dig nu och det var roligt att höra .. sen har jag gjort en del coola mönster i veckan som det går framåt med det konstnärliga … så det är bra och gott att leva nu …. word life

p.s . jag har ett lite problem när människor ser ned på sig själv och det gör ont i mig när jag läser att stor musikaliska stjärnor så sveriges egna yohio skrev på twitter att han sen ned på sig själv och kallade sig för en ocool typ !? och sådant är väl att vara negativ mot sig själv … jag börjar undra om om yohio se hur mycket han har lyckats med och hur många människor som tycker om honom så varför säga så om sig själv ??

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu