en gitarr i framtiden !!

hej bloggen ! jag håller på med att förbereda mitt gitarr in köp som jag gör i december och det är väldigt kul att det ser ut som det blir av i år så jag sitter hemma och försöker hitta en  vänsterhänt elgitarr  och det är inte så lätt har jag märkt . varje side har ca 1745 elgitarr för högerhänta men bara 56 eller 73 vänsterhänta elgitarr,  så det bli en hel del sökande efter den som passar mig och som inte kostar en mindre förmögenhet och även om det finns en och annan dyrgrip som jag vill har så är den för dyra .. men jag har bestämt mig att det bli en, 7 strängad vänsterhänta gitarr från Esp/Ltd eller Schecter och så ser det ut nu… word life

p.s gitarrer på bilderna är två av dom jag kan tänka mig men dom kost att över 10.000 kr båda två så att jag får råd med en av dom så kanske man skulle börja spela på triss ..typ

 

 

esp_ltd_mh_417_black_satin_electric_guitar_7_string_left_handed_2014_1__2blackjack-avenger-7-blk_LH

esp/Ltd mh-47 7 string lh                         schecter avenger 7 string lh

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu