mobbling måste ta slut !!!!!

hej bloggen ! nu är det såhär att jag har en sak som jag stör mig på igår så pratade jag med en vän som jag har i stockholm och han är väldigt utsatt för mobbing för att han gillar yohio , ja yohio stor stjärna från snudsvall som nu bort och jobbar i japan. min vän mobbas dag in och dag ut för att han gillar yohio och den visuela stillen som är populär i japan och att sitter och höra det som man utsätts för gör jävligt ont så min fråga är varför är det så jävla svårt att låta människor som är annorlunda vara i fred jag har varit en vän till honom i år och vi har att kul tillsammans så vad är problemet ? för ni som mobbar en annan människor på grund att hur han klär sig och på grund att att han är ett yohio fan är något av det mäst idiotista som jag har hört på en bra tag ,jag tycker ser är synd att jag inte bort i stockholm så jag har kunnat skydda honom från detta för är det något jag inte giller att fega människor som mobbas och tror att dom är så coola för det , och sitta och höra hur hemsk hans dag har varit gör mig både ledsen och förbannad för det är så fruktansvärt onödigt det är som att han inte får vara den han är och det är jävligt tråkigt. sen är det så jag jag har inte den bästa lösningen på hans problem för jag hade slå skit ut dom som mobbar honom om jag har fått tag i dom och det hade blivit ett blodbad av episka proportioner .. för jag skyddar min vän och försvarar dom med som sagt .

p.s. så här är min andra fråga hur länge till ska vi låta det hända i våra skolor på abetsplatser och via intenet.. när är det slut på skit och när ska människor för stå att det är inte okej att mobbas på något sätt ? för jag har tröttnat på att detta nu och jag kommer inte stå och glo på längre det är slut på det nu ..så ser jag en mobbare så är det inte kul att vara honom .. och så är det !!!

word life !

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu